Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Maria Renart ha estat elegida directora de la Fundació Mallorca Turisme

Maria Renart ha estat elegida directora de la Fundació Mallorca Turisme

(29/09/2017)

El Patronat de la Fundació Mallorca Turisme ha elegit, per unanimitat, a la nova directora de la Fundació. Renart és una professional del sector amb àmplia experiència i està especialitzada en la planificació turística.

Maria Renart serà la nova directora de la Fundació Mallorca Turisme, després d’haver estat elegida avui, per unanimitat, al Patronat de la fundació. Renart té una àmplia experiència en el sector turístic.

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha afirmat que «així completam l’equip directiu del departament en el moment en què, en poc temps, tendrem les competències en promoció turística». A més, el conseller ha afegit que «Mallorca està a punt per rebre les competències i donar un veritable impuls a un nou model turístic per a la nostra illa, promocionant aquells productes que aporten valor afegit».

Bonet també ha recordat que, des de la instituc

ió insular, «fa anys que treballam per apostar per un turisme més respectuós amb l’entorn i per promoure les temporades baixa i mitjana» i, al mateix temps, «llevar pressió a la temporada alta».

Maria Renart és una professional del sector turístic que des de febrer de 2011 al juny de 2017 va ser adjunta a la presidenta executiva de la Federació Hotelera de Mallorca. A més, també ha treballat durant 10 anys a la companyia de serveis financers BNP Paribas Personal Finance. A més, també ha coordinat projectes com, per exemple, la promoció de Mallorca com a destí de luxe conegut com Essentially Mallorca

Renart és llicenciada en Economia per la Unviersitat de València. A més, va cursar el Màster en Direcció i Planificació del Turisme  i el Postgrau en Responsabilitat Social Corporativa de la Universitat de les Illes Balears. 

La directora ha estat elegida després d'un procés extern que ha consistit en l'anàlisi de més de 100 curriculums per part d'una empresa extern. I les persones finalistes es varen sotmetre a un procés d'entrevistes per part de membres de Pstronat resultant Renart la més valorada.