Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Maria Salom visita Sineu on el Consell de Mallorca ha invertit prop de 750.000 euros el darrer any

Maria Salom visita Sineu on el Consell de Mallorca ha invertit prop de 750.000 euros el darrer any

(14/01/2015)

La presidenta de la institució insular ha visitat les obres de pavimentació de sis quilometres de carrers que s’han subvencionat des de Cooperació Local

La presidenta del Consell, Maria Salom, ha continuat avui a Sineu la ronda de visites als municipis de Mallorca per conèixer de primera mà les necessitats del poble així com l’estat dels projectes finançats a través del Pla d’Obres i Serveis de la institució insular. Maria Salom ha estat acompanyada pel batle Pere Joan Jaume i pels directors insulars de Cooperació Local i Suport Municipal, Relacions Institucionals i Cultura i Patrimoni, Martí Torres, Maribel Crespí i Catalina Sureda, respectivament.

El govern insular ha invertit a Sineu, el darrer any, prop de 750.000 euros, procedents de diversos departaments. La presidenta Maria Salom ha visitat les obres de pavimentació de sis quilometres de carrers, que s’han executat al municipi amb una  inversió del Consell de 200.000 euros.   "Aquesta era una demanda del poble que des del Consell de Mallorca hem atès, perquè estem per col·laborar i servir als ajuntaments en les seves necessitats", ha manifestat la presidenta Salom.

Al municipi, el Departament de Carreteres també ha dut a terme una actuació important que ha consistit en el reforç del ferm de la carretera Muro-Sineu, molt transitada pels veïns del municipi. Aquesta obra ha tingut un cost de 437.000 euros.

La visita de la presidenta del Consell ha coincidit amb el mercat setmanal i  Maria Salom ha pogut conversar amb alguns comerciants. També s’ha reunit amb els representants de diverses associacions i col·lectius del poble, i amb membres del consistori.