Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Membres del Consell assisteixen a la Solemne obertura de l'any acadèmic 2016-17 de la UIB

Membres del Consell assisteixen a la Solemne obertura de l'any acadèmic 2016-17 de la UIB

(09/09/2016)

Acadèmics, polítics i membres de la Universitat de les Illes Balears han assistit avui a la Solemne obertura de l'any acadèmic 2016-17 a la sala d'actes de l'edifici del campus Son Lledó.

La Solemne obertura del nou curs de la Universitat de les Illes Balears ha començat amb la lectura de la Memòria de l'any anterior a carreg del Secretari General de la Universitat, el doctor Pedro Grimalt. El doctor Santiago Cavanillas, catedràtic de Dret Civil ha estat l'escollit per a donar la lliçó inaugural amb el títol "Els biaixos del jurista".

Tot seguit el Rector de la Universitat, el doctor Llorenç Huguet ha fet el seu discurs, seguit pel de la presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol que ha destacat la importància de tenir una societat formada.

Entre les autoritats presents a l'acte s'hi trobaven el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esport, Francesc Miralles; el vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado; el conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet; el portaveu del PP al Consell de Mallorca, Mauricio Rovira; el conseller insular de Podem, Ivan Sevillano; els dos consellers insulars de Ciutadans, Catalina Serra i Estanislau Pons i la consellera insular del Pi, Xisca Mora.

L'acte ha acabat com cada any amb l'entonació de l'himne universitari "Gaudeamus igitur".