Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mercedes Garrido visita la ITV Palma I

Mercedes Garrido visita la ITV Palma I

(06/11/2015)

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha visitat les instal•lacions de la ITV Palma I, al polígon de Son Castelló. Aquest servei depèn de la Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha desplaçat fins a la ITV Palma I, que es troba al polígon de Son Castelló, per visitar les instal·lacions i els treballadors d’aquest servei que depèn del Departament de Territori i Infraestructures. També hi han assistit el director insular d’Infraestructures i Mobilitat, Iñaki Miranda, i el secretari tècnic del departament, Jaume Colom.

Durant la visita, la consellera ha conegut de primera mà la tasca que es duu a terme i tot el funcionament de les inspeccions i de la part administrativa. Els treballadors han mostrat el seu agraïment a l’equip del departament per la visita. Durant la trobada, la consellera ha destacat el bon funcionament del servei.

A més, els responsables del servei han traslladat a la consellera les seves propostes de millora. A partir d’ara, aquestes propostes seran estudiades per poder millorar el servei de la ITV i els ciutadans en surtin beneficiats.