Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Minut de silenci del Consell de Mallorca per condemnar l’atac al setmanari francès que provocà 12 morts a París

Minut de silenci del Consell de Mallorca per condemnar l’atac al setmanari francès que provocà 12 morts a París

(08/01/2015)

La presidenta Maria Salom ha defensat amb fermesa «la llibertat d’expressió i el treball del mitjans de comunicació. Aquí hem d’estar tots units perquè es tracta de llibertat de tots els ciutadans»

Tots els membres del Consell de Mallorca, encapçalats per la presidenta Maria  Salom, han guardat avui matí un minut de silenci a les portes del Palau Reial per condemnar l’atac contra la revista francesa Charlie Hebdo a París, que va provocar ahir la mort de 12 persones i 11 ferits més.

A la concentració s’han sumat totes les formacions del govern insular abans de començar el Ple ordinari de la institució, així com la presidenta del Parlament de les Illes Balears, Margalida Duran.

Maria Salom ha expressat «la condemna, el rebuig i la ràbia» per aquest atemptat «que no condueix a res i que no té cap sentit». La presidenta del Consell, que  ha volgut transmetre la «solidaritat i l’afecte dels mallorquins al poble francès, al qual ens uneixen tants de llaços», ha defensat amb fermesa  «la llibertat d’expressió i la feina del mitjans de comunicació. Aquí hem d’estar tots units perquè, en definitiva, es tracta de la llibertat de tots els ciutadans».