Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Minut de silenci en el darrer plenari del Consell de Mallorca

Minut de silenci en el darrer plenari del Consell de Mallorca

(30/07/2019)

Durant la sessió plenària d’avui la institució insular ha recordat els dos guàrdies civils assassinats per ETA fa deu anys

El Consell de Mallorca ha celebrat avui un nou plenari ordinari, el darrer fins al mes de setembre, durant el qual la institució insular s’ha sumat als actes en commemoració dels 10 anys de l’atemptat d’ETA a Palmanova. A les 10’45 s’ha fet una aturada en la sessió ordinària del ple i s’ha guardat un minut de silenci en memòria de Diego Salvá Lezaun i Carlos Saenz de Tejada, els guàrdies civils assassinats en l’atemptat.
 
Durant la sessió d’avui, el Ple ha donat llum verda a la concessió de subvencions a cinc entitats socials i culturals de Mallorca per un import total de 255.000 euros, a proposta del Departament de Cultura, Patrimoni  i Política Lingüística, i s’han posat en coneixement del Ple mesures organitzatives adoptades pel Departament de Presidència en relació a l’estructura i composició de la institució insular. La pròxima sessió ordinària del Ple serà la mes de setembre.