Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat assisteix a la trobada per la Pau de l'Associació per al Diàleg Interreligiós

Miquel Ensenyat assisteix a la trobada per la Pau de l'Associació per al Diàleg Interreligiós

(20/11/2015)

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assegurat que “les institucions públiques hem de potenciar i animar tot tipus de diàleg, on la gent es trobi, s’expressi, però sobretot s’escolti” durant l’acte celebrat avui al pati de La Misericòrdia.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha assistit avui a la trobada per la Pau, organitzada per la institució insular i l'Associació per al Diàleg Interreligiós de Mallorca, que s’ha celebrat al pati de La Misericòrdia i al qual hi han assistit un centenar de persones de sis tradicions religioses: budisme, judaisme, cristianisme, musulmans, bahà'i i Brahma Kumaris.

 

Durant l’acte Ensenyat ha assegurat que “les institucions públiques, des del nostre posicionament neutral, hem de potenciar i animar tot tipus de diàleg, on la gent es trobi, s’expressi, però sobretot s’escolti”. El president ha afegit que “són necessaris els espais cívics per al diàleg religiós, també oberts a agnòstics i ateus, perquè entre tots hem de construir les societats del futur”.

 

L'Associació per al Diàleg Interreligiós de Mallorca està format per representants de sis tradicions religioses: budisme, judaisme, cristianisme, musulmans, bahà'i i Brahma Kumaris. Cerca la unitat a partir del diàleg, compartir la riquesa espiritual existent en cada tradició i implicar-se en els desafiaments socials que afecten a la humanitat: la guerra, la injustícia, la fam, el deteriorament del planeta són, entre altres, els interessos dels participants del grup.