Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat es reuneix amb el Col·legi d'Educadors Socials de les Illes Balears

Miquel Ensenyat es reuneix amb el Col·legi d'Educadors Socials de les Illes Balears

(24/11/2015)

A la trobada amb el president del Consell de Mallorca també hi ha assistit representants del Col•legi Oficial de Treball Social i de l’Associació PROSOCIAL.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, s’han reunit avui amb representants del Col·legi d’Educadors Socials de les Illes Balears (CEESIB), del Col·legi Oficial de Treball Social (COTSIB), i de l’Associació PROSOCIAL.

 

Sandra Vives ha estat la representant del COTSIB que ha fet arribar als responsables polítics del Consell de Mallorca les seves inquietuds i necessitats. Pel que fa a l’Associació PROSOCIAL ha assistit a la reunió el seu president, Jordi Fuster. Isabel Cortada, presidenta del Col·legi d’Educadors Socials de les Illes Balears, ha estat l’encarregada de representar a la seva entitat durant la trobada mantinguda amb el president Ensenyat.

 

La consellera electa Apol·lònia Miralles, la directora insular d’Inclusió Social, Caterina Mas, i el gerent de l’IMAS, Jaume Català, també han assistit a la reunió amb aquestes tres entitats del tercer sector.