Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat es reuneix amb entitats i empresaris de Sant Joan

Miquel Ensenyat es reuneix amb entitats i empresaris de Sant Joan

(29/09/2015)

El president del Consell ha aprofitat la visita per conèixer el nou equip de govern i recollir les seves propostes per millorar el municipi

El president de Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, acompanyat del conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha visitat avui el municipi de Sant Joan. Durant la visita s’han reunit amb el batle, Pablo Pascual, per tal de recollir les seves demandes més urgents per millorar el poble.

Ensenyat ha aprofitat també la seva visita al municipi del Pla de Mallorca per reunir-se amb les entitats i empresaris del poble, entre les quals hi eren presents l’Associació Tercera Edat, Associació Teranyina, Centre Cultural, Coral de Sant Joan, Penya Motorista de Sant Joan, revista Mel i Sucre, Amics del Puig de Sant Nofre i la Cooperativa Agrícola de Sant Joan. El president del Consell i el conseller de Cooperació Local, han recollit totes les propostes de les entitats i empresaris que han participat en aquesta trobada.

La visita a Sant Joan està emmarcada dins la campanya “Repensem Mallorca”. Una campanya de participació ciutadana que té com a principal objectiu recollir les propostes i inquietuds de la ciutadania per tal de construir entre totes i tots un Consell de Mallorca millor i més proper.

A la visita també hi ha assistit per part del Consell Jaume Alzamora, director insular de Participació, Joan Manera, director insular de Cooperació Local, Paola Van Gent, directora insular d’Emergències, Antònia Malagrava, secretària tècnica de Desenvolupament Local, Catalina Socies, cap de gabinet del President, i Mercè Bujosa, portaveu del grup Més per Mallorca.