Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat es reuneix amb la Fundació Aeronàutica Mallorquina

Miquel Ensenyat es reuneix amb la Fundació Aeronàutica Mallorquina

(11/12/2015)

La Fundació Aeronàutica Mallorquina ha visitat avui la seu del Palau Reial del Consell de Mallorca per parlar del centenari del primer vol a l’illa en mans del pilot català Salvador Hedilla. Aquesta fundació prepara diverses activitats per commemorar la gesta i l’inici de l’aviació a Mallorca.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, s’ha reunit avui amb els representants de la Fundació Aeronàutica Mallorquina Miquel Buades, Jaime Colombás i Javier Temes. Aquesta entitat vol destacar els aspectes socials, culturals i educatius de l’aviació per donar a conèixer a la societat la figura d’Hedilla i el que va suposar en aquella època.


Amb aquest motiu, han presentat al president del Consell de Mallorca les activitats que tenen programades, que abracen des de debats a projeccions de pel·lícules, exposicions i, fins i tot, la construcció d’una maqueta de l’avió amb el qual Hedilla va arribar a l’illa.


El colofó serà un festival aeri i la repetició del mateix traçat del primer vol a Mallorca des de l’aeroport del Prat a Son Sant Joan amb avions històrics dels anys 40 i 50, entre els quals en destaca un que és de producció i disseny espanyols.