Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat es reuneix amb representants del CEIP ses Marjades de Sóller

Miquel Ensenyat es reuneix amb representants del CEIP ses Marjades de Sóller

(31/05/2016)

Docents i mares d’aquesta escola rural de la Vall de Sóller s’han reunit amb Miquel Ensenyat i Mercedes Garrido per incloure el seu projecte escolar al Consorci de la Serra de Tramuntana

La directora del CEIP ses Marjades (Sóller) Maria Gual, la representant de l’AMIPA Pastora Fluxà, la responsable de la Comissió Bandera Verda de l’escola Margalida Eugènia Canyelles i la representant del Consell Escolar Mónica Fernández han estat rebudes pel president Miquel Ensenyat, la consellera del Departament de Territori i Infraestructures Mercedes Garrido i el director insular de Territori i Paisatge Miquel Vadell.

L’escola ses Marjades és una centre d’educació rural de la Vall de Sóller que disposa d’un edifici escolar d’especial interès dissenyat i construït durant la Segona República.  També destaca pel seu projecte educatiu de caire holístic d’Ecoescola.

 

El motiu de la trobada amb el Consell de Mallorca ha girat entorn a la intenció de l’escola de col·laborar Consorci de la Serra de Tramuntana.