Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat i Margalida Puigserver participen en l'acte solidari a favor d'Aspanob

Miquel Ensenyat i Margalida Puigserver participen en l'acte solidari a favor d'Aspanob

(23/12/2015)

El president del Consell de Mallorca i la consellera de Benestar i Drets Socials han volgut col·laborar amb aquesta iniciativa que té com a objectiu el de recaptar fons per a aquesta associació.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat i la consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, han assistit avui al Centre Comercial Porto Pi la inauguració de la campanya solidària que s'ha organitzat des de l’associació Aspanob amb l'objectiu de recaptar fons per a aquesta entitat.

 

La iniciativa compta amb la col·laboració del caricaturista Bibi, qui farà una caricatura solidària de totes les persones que així ho desitgin a canvi de la donació d'un euro que es destinarà als programes duts a terme per Aspanob.

 

Aspanob és l'Associació de Pares de Nins amb Càncer de les Balears i dóna suport a totes aquelles famílies de les Illes que tenen menors que pateixen aquesta malaltia.

 

A l’acte també hi ha assistit la consellera de Salut del Govern, Patricia Gómez, qui també ha fet el seu donatiu i ha estat caricaturitzada per part de Bibi, així com també Jaume Ribas, director general d'Innovació i Comunitat Educativa.