Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat, president del Consell, visita les oficines centrals de l'IMAS

Miquel Ensenyat, president del Consell, visita les oficines centrals de l'IMAS

(14/09/2015)

El president del Consell ha visitat també les instal·lacions del Poliesportiu Sant Ferran i la Direcció Insular d’Esports per tal de conèixer de primera mà la tasca que duen a terme els treballadors dels diferents departaments.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, s'ha desplaçat aquest matí fins a la seu de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), a Palma, per conèixer de primera mà la tasca que es duu a terme a les oficines centrals d'aquesta institució.

 

Ensenyat, acompanyat per Margalida Puigserver, consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'IMAS, i la resta de l'equip directiu de l'IMAS, han visitat els diferents serveis i programes que estan ubicats a les oficines centrals de l'Institut.

 

Així, el president ha recorregut els tres pisos de l'edifici i ha saludat als treballadors del centre. Ensenyat s'ha interessat per la tasca que duen a terme des dels tècnics de Recursos Humans, als de Menors, Inclusió Social, o Persones amb Discapacitat, passant per les seccions jurídica, econòmica o intervenció.

 

Aquestes visites d'avui es sumen a les que el president ja va realitzar el passat mes de juliol als centres comarcals, residències i centres de menors tant a Palma com a la Part Forana, i es completarà amb altres visites als centres i recursos de l'IMAS que li falten per conèixer.

 

Per altra banda, Ensenyat s’ha desplaçat també fins al Poliesportiu Sant Ferran on ha visitat les instal·lacions esportives, així com també les oficines de la Direcció Insular d’Esports. Ensenyat ha estat acompanyat per la directora insular d’Esports, Margalida Portells.

 

Amb aquesta ronda de visites, el president del Consell mostra la seva voluntat de conèixer els diferents departaments que formen part de la institució que presideix, així com la feina diària que es duu a terme a cadascun d'ells.