Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat s’ha reunit amb l’Associació d'Ajuda a l’Acompanyant del Malalt de les Illes Balears (ADAA)

Miquel Ensenyat s’ha reunit amb l’Associació d'Ajuda a l’Acompanyant del Malalt de les Illes Balears (ADAA)

(28/10/2015)

Miquel Ensenyat s’ha reunit amb l’Associació d'Ajuda a l’Acompanyant del Malalt de les Illes Balears (ADAA) El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, s’ha reunit avui matí amb la gerent d’ADAA, Mercedes Alvarado. És una associació d’ajuda a l’acompanyant de malalts que s’han de desplaçar per rebre tractament adequat per a la malaltia. ADDA va començar l’any 2003, actualment presta servei a tota la comunitat autònoma i té més de 600 socis.

A la trobada, també hi han assistit el  vicepresident de l’IMAS Javier de Juan i el batle de Llucmajor, Jaume Tomàs, localitat en la qual va néixer ADAA.

L’entitat ha exposat al president de la institució insular la necessitat d’ajudes per donar suport als familiars dels malalts desplaçats a altres ciutats.

L’associació actualment té un pis a la Ciutat Comtal i vuit més amb convenis. En total tenen entre 24 i 28 places diàries. «Estam en un escenari de falta de pressupost i aquesta falta de recursos repercuteix molt en els serveis que es presten per part de la sanitat pública», ha explicat la gerent de l’entitat, Mercedes Alvarado.