Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Ensenyat visita les instal·lacions de la Fundació Laboral de la Construcció de Balears

Miquel Ensenyat visita les instal·lacions de la Fundació Laboral de la Construcció de Balears

(19/01/2016)

El president i la consellera insular de Modernització i Funció Pública estudiaran possibles vies de col·laboració entre ambdues entitats.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, han visitat avui les instal·lacions de la Fundació Laboral de la Construcció de Balears, una entitat que des de 1992 treballa per facilitar a empreses i treballadors recursos per tal de fer del sector de la construcció un sector més professional, segur, capacitat i amb futur.

 

Mario Guillen, gerent de la fundació, els vicepresidents Rafael Palomino i Sonia Saavedra, i Manuel Gómez, director de l'Associació de Constructors de Balears, han rebut als responsables polítics del Consell de Mallorca i els han presentat la seva entitat, al mateix temps que han fet un recorregut per les seves instal·lacions, ubicades al polígon de Can Valero de Palma.

 

Ensenyat ha mostrat la seva predisposició a establir vies de col·laboració entre el Consell de Mallorca i la Fundació Laboral de la Construcció de Balears per tal de millorar les condicions del sector de la construcció d'aquesta illa.