Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Miquel Lluís Mestre és el gerent nou del Consorci TIC Mallorca

Miquel Lluís Mestre és el gerent nou del Consorci TIC Mallorca

(03/06/2016)

Aquesta setmana ha començat el gerent nou del Consorci TIC Mallorca, Miquel Lluís Mestre. Aquest consorci, que està integrat dins el Departament de Modernització i Funció Pública, dóna servei a quaranta-vuit ajuntaments de Mallorca.

Miquel Lluís Mestre Mestre és el gerent nou del Consorci TIC Mallorca. Mestre ha destacat que «la intenció d’aquesta etapa nova al Consorci serà millorar el servei que oferim als ajuntaments i consolidar el desenvolupament de l’administració electrònica a les entitats locals».

En els darrers anys, Mestre ha estat el gerent de l’Associació Balear d’Empreses de Software, Internet i Noves Teconologies (GSBIT). Anteriorment, va fer feina en la gestió de projectes a la Fundació BIT (Fundació Balears d’Innovació i Tecnologia) i va ser coordinador de la Xarxa de Telecentres de les Illes Balears.

El Consorci TIC Mallorca depèn del Departament de Modernització i Funció Pública. La consellera Carmen Palomino ha explicat que «amb l’entrada del gerent nou podem donar un altre impuls al Consorci perquè es pugui fomentar la modernització de la institució insular i continuar treballant en els serveis que s’ofereixen als ajuntaments de l’illa. El Consorci és una mostra més de la vocació municipalista del Consell de Mallorca. Tenim sempre l’objectiu d’ajudar els ajuntaments, perquè són l’administració més propera als ciutadans.»

El Consorci TIC Mallorca es va constituir l’any 1992 amb la finalitat d’informatitzar la gestió municipal i oferir suport tècnic. Actualment aquest òrgan està integrat pel Consell, l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), quaranta-vuit ajuntaments de Mallorca, tres mancomunitats i per la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB).