Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Mobilitat i Infraestructures inverteix 700 mil euros en diferents actuacions als municipis de Montuïri, Costitx, Palma i Santa Eugènia

Mobilitat i Infraestructures inverteix 700 mil euros en diferents actuacions als municipis de Montuïri, Costitx, Palma i Santa Eugènia

(27/03/2023)

Entre altres intervencions s’ha millorat l’estat de les carreteres en diversos punts i s’han fet actuacions per reforçar la seguretat de les vies

Iván Sevillano, conseller de Mobilitat i Infraestructures: «Continuem donant resposta a les peticions d’Ajuntaments i veïns i veïnes dels nostres pobles, a més de millorar la seguretat i fer una important inversió de manteniment i renovació a les carreteres de la xarxa secundària de l’illa»

El departament de Mobilitat i Infraestructures ha invertit un total de 700 mil euros en diverses actuacions als municipis de Montuïri, Costitx, Palma i Santa Eugènia. Unes obres que han consistit, entre altres, en la reparació del ferm o asfalt de les carreteres i el reforç de la senyalística. En paraules del conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, «en aquests darrers mesos estem desenvolupant tot un grapat important d’obres al voltant de l’illa, dins de l’estratègia i planificació d’intervencions del Departament. Gràcies als nous contractes de carreteres formalitzats en agost de l’any passat, els quals suposen una inversió de més de 53 milions d’euros pels pròxims anys, estem donant un rellevant impuls a la conservació i millora de les infraestructures viàries de la xarxa secundària».

Concretament, a la Ma-3221, a Montuïri, s’ha actuat sobre el ferm, s’han netejat els vorals i s’ha reposat tota la senyalització horitzontal de la via. El pressupost total ha estat de 70.526,70 euros.

A Costitx, a la Ma-3241, s’han executat actuacions sobre l’asfalt, inclosa la senyalització horitzontal amb un cost total de 58.000 euros.
​​​​​​​
A la Ma-3011, en la carretera Palma-Santa Eugènia es va reparar el ferm de la via en diversos trams d’aquesta, amb un pressupost de 392.322,49  euros. A la mateixa carretera, es va realitzar l'adequació de 200 metres de cunetes i la instal·lació d’una barrera de seguretat. I per les pròximes setmanes, estan programades una sèrie d’actuacions de reparacions en diversos trams. El cost total d’aquesta actuació és de 158.109,59 euros.

El conseller Sevillano ha incidit que totes aquestes obres «que s’emmarquen dins els contractes de conservació, ens permet millorar les infraestructures viàries de la xarxa secundària de la nostra illa fent una important inversió de manteniment».