Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Muro i sa Pobla reben la visita del president Miquel Ensenyat i el conseller Joan Font dins la campanya «Repensem Mallorca»

Muro i sa Pobla reben la visita del president Miquel Ensenyat i el conseller Joan Font dins la campanya «Repensem Mallorca»

(23/03/2016)

Les dues poblacions del nord de Mallorca han rebut la visita oficial dels representants del Consell de Mallorca que s'han reunit amb els consistoris i les associacions

Muro i sa Pobla han rebut la visita del president del Consell Miquel Ensenyat i el conseller de Desenvolupament Local Joan Font dins la campanya de participació ciutadana «Repensem Mallorca».

 

A Muro, els represetants del Consell han estat rebuts pel batle Martí Fornés i la resta del consistori. Amb l'equip de govern s'han tractat qüestions d'importància pel municipi com el manteniment de les instal·lacions esportives, la carretera de Muro-Can Picafort i el pont sobre la via del tren. A continuació, ha tengut lloc la trobada amb tots els regidors de l'Ajuntament.

 

Després, ha estat el torn de les entitats mureres. Una quinzena associacions s'han aplegat a la sala de sessions de la Casa de la Vila per participar en la campanya «Repensem Mallorca». Entitats dedicades a la caça, la batucada, comerciants, dimonis, 3a edat i residències vacacionals. Han plantejat temes relacionats amb la depuradora al costat de l'Albufera, les restriccions a les festes del foc o la senyalització de camins.

 

La segona visita ha tengut lloc a sa Pobla on els ha rebut el batle Biel Ferragut. La reunió amb l'equip de govern i tot el territori ha tractat qüestions d'importància pels ciutadans de la vila com són el deute municipal, el manteniment del poliesportiu o les expropiacions de la ronda.

 

Després ha tengut lloc la reunió amb les entitats culturals, esportives, socials, i musicals del poble on s'han plantejat diversos temes participant en el procés "Repensem Mallorca".

 

En les dues visites, tant els batles, els regidors com les entitats han agraït la presència dels representants del Consell de Mallorca al seu municipi.