Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Natalia Troya pren possessió com a nova directora insular d'Atenció a la Dependència

Natalia Troya pren possessió com a nova directora insular d'Atenció a la Dependència

(10/12/2018)

La nova directora insular deixa el seu càrrec al departament de Territori i infraestructures i s'integra dins l'Institut Mallorquí d'Afers Socials

Natalia Troya Isern ha pres possessió avui com a nova directora d'Atenció a la Dependència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), davant el president del Consell, Miquel Ensenyat i la presidenta i  el vicepresident de l'IMAS, Margalida Puigserver i Javier de Juan. Troya, deixa el seu càrrec al capdavant de la direcció insular de Seguretat Vial i Activitats Classificades del departament de Territori i Infraestructures  i passa formar part del departament de Benestar i Drets Socials del Consell de Mallorca.

Nascuda el 1979, Troya és Diplomada en Relacions Laborals per la UIB, i Llicenciada en Dret per la Universitat Nebrija (Madrid), a més de disposar de la titulació en Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals. Inicià la seva carrera política el 2003 a Son Servera, com a regidora a l'oposició pel Partit Socialista (2003/2007). A partir d'aquí, sempre ha estat vinculada al món de la política, ocupant el lloc de Cap de Relacions Públiques del Govern dels Illes Balears (2007/2011); regidora d'Urbanisme, Personal i Comunicació, a l'Ajuntament de Son Servera (2011/2015) i alcaldessa de l'Ajuntament de Son Servera (2015/2017).