Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Nova edició del projecte Missions artístiques a la serra de Tramuntana amb Fernando García Dory

Nova edició del projecte Missions artístiques a la serra de Tramuntana amb Fernando García Dory

(17/08/2018)

L’artista i agroecòleg i el seu col·lectiu INLAND – Campo Adentro realitzaran un taller amb 10 artistes locals a l’entorn del poble de Deià.

Un any més es produeix la col·laboració entre el Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial i es Baluard per dur endavant les Missions artístiques a la serra de Tramuntana amb un taller del col·lectiu INLAND – Campo Adentro, que organitza, del 23 al 27 d'octubre de 2018, sobre el paisatge per obrir noves vies d'investigació i experimentació pedagògica.

Aquest taller convida a conèixer i interpretar el paisatge de la serra de Tramuntana, les seves problemàtiques i els reptes que afronta, de mà dels habitants locals, a partir d'un acostament al poble de Deià i a altres zones properes. Els centres d'interès seran la intersecció art-ecologia-territori, els models de desenvolupament i els processos de canvi, amb capacitat d'adaptació i reacció a oportunitats durant el treball de camp, el registre i documentació en diferents formats i la col·laboració i diàleg dins el propi equip.

En total es convoquen 10 places per participar en el taller. Més endavant tindrà lloc un període d'elaboració de resultats, com ara la visualització de la informació recollida, l'anàlisi del context, l'especulació amb vista a un futur o la formulació de propostes. Podran visibilitzar en formats diversos presentats a es Baluard el 2019.

Les persones interessades es poden preinscriure a través d’un formulari en línia disponible a http://inland.org/es/training/new-curriculum/mallorca fins al dia 28 d'agost a les 00.00 hores. Les 10 beques concedides inclouen els trasllats de Palma a Deià i a l'entorn d'estudi, allotjament, manutenció i segur.

El projecte Missions artístiques a la serra de Tramuntana es va iniciar el 2017 amb un taller dut a terme pel reconegut videocreador francès Robert Cahen a Deià, els dies 30 de setembre i 1 i 2 d'octubre de l'any passat, a més d'una conferència de l'artista a l'Auditori des Baluard.

Les novetats sobre el taller es podran seguir en xarxes socials a través de l'etiqueta #missionstramuntana.