Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Oberta la subvenció de 30.000 euros d’Esports del Consell de Mallorca dirigida a associacions de famílies d’alumnes (AFA)

Oberta la subvenció de 30.000 euros d’Esports del Consell de Mallorca dirigida a associacions de famílies d’alumnes (AFA)

(10/05/2023)

Un ajut de fins a 1.000 euros per cada entitat permet donar suport a les despeses de contractació de serveis, com els monitors, o material per a les activitats esportives

La Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca ha obert una convocatòria de subvenció per a les associacions de famílies d’alumnes (AFA). Un total de 30.000 euros destinats a donar suport per fer activitats esportives en horari extraescolar a les associacions de centres escolars públics i concertats, d'educació infantil, primària i secundària de Mallorca.

La subvenció cobreix les despeses derivades de la contractació dels serveis i material necessari per a la realització d’activitats físiques o esportives extraescolars, organitzades per les AFA dins el curs escolar 2022-2023, en el període comprès entre l'1 d'octubre de 2022 i el 31 de maig de 2023. El termini per fer la sol·licitud és obert fins al proper 31 de maig.

Entre aquestes despeses, s’inclouen el material esportiu o el sanitari, com farmacioles; el pagament dels monitors que imparteixen les extraescolars; les derivades de la formació del personal de l’AFA; les despeses relacionades amb la gestió o els lloguers d'instal·lacions públiques o privades per desenvolupar l'activitat esportiva; i d’altres, com les comissions bancàries o el pagament d’assegurances.

Impuls a l’activitat esportiva en horari extraescolar

El Consell de Mallorca, des de l’àrea d’Esports, vol donar suport a les associacions que, un cop finalitzada la jornada escolar, segueixen oferint la possibilitat d’ampliar l’horari de l’activitat extraescolar amb l’objectiu d’afavorir, no només el desenvolupament d’infants i joves, sinó també de fomentar la conciliació laboral.

Enllaç a la Seu electrònica del Consell de Mallorca per fer el tràmit: https://seu.conselldemallorca.net/fitxa?key=119227