Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Obertes les inscripcions a la sisena edició d’Acampaesport 

Obertes les inscripcions a la sisena edició d’Acampaesport 

(29/04/2022)

El reconegut campus esportiu acollirà 1.500 infants que practicaran esports a Artà des de final de juny fins a principi de setembre.

Avui s'han obert les inscripcions al campus Acampaesport, estades esportives per a infants i adolescents organitzades per l’àrea d’Esports del Consell de Mallorca. Aquestes sisenes jornades són una oportunitat única per combinar esport i aventura en l'entorn natural de la Colònia de Sant Pere d'Artà i aquest estiu acolliran 1.500 participants durant onze torns.

El programa s'adreça a famílies amb fills d'entre 8 i 17 anys, comença a finals de juny i finalitza a principis de setembre. Entre les activitats, s'inclouen modalitats poc conegudes com tir amb arc, escalada en rocòdrom, hoquei, rugbi o piragüisme i surf de rem. De fet, promocionar els esports menys practicats és un dels objectius que té la institució insular entre les seves competències amb relació a l'esport base.

Les preinscripcions s’obren avui divendres 29 d’abril i estaran obertes durant 15 dies per a les famílies, que podran triar diversos torns, i apuntar fills, germans i/o amics, una novetat que els pares i mares varen demanar arran de l’experiència 2021. Posteriorment, es farà un sorteig per assignar les places.

El conseller de Transició, Turisme i Esports, Andreu Serra, ha destacat la importància del lleure infantil, ja que «afavoreix la cohesió social, la conciliació i permet que infants i joves practiquin esport a l'aire lliure en un entorn natural privilegiat com és el de Llevant». Per part seva, la directora insular d'Esports, Margalida Portells Sastre, ha remarcat que «amb aquesta sisena edició consolidam l'Acampaesport com un referent esportiu i de lleure de primer nivell i a l'abast de tothom». De fet, aquest és un dels programes amb més demanda, que ara s’inclouen en les estades esportives.

L'Acampaesport fomenta ambients per aprendre i compartir d'una manera educativa, entretinguda i divertida. Aquest projecte de lleure adreçat a infants i joves en edat escolar té com a objectius principals oferir un servei públic a famílies que sigui conciliador i aporti valors. Des del inicis del programa han passat per l'Acampaesport més de 10.000 nines i nins, i la Direcció Insular d'Esports ha anat incorporant activitats i esports nous a diferents zones de la geografia illenca.

INSCRIPCIONS: https://esports.conselldemallorca.cat/-/acampaesport-infants