Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Obres a l’autopista Ma-19 per la construcció d’un ramal temporal

Obres a l’autopista Ma-19 per la construcció d’un ramal temporal

(09/06/2016)

Demà, 10 de juny, començaran les obres a l’autopista de l’aeroport que suposaran una reducció dels tres carrils en sentit Palma. L’obra consisteix a construir un ramal d’accés temporal al centre comercial, fins que acabin les obres del tram I de la via connectora.

El proper divendres, 10 de juny, comença la construcció dun ramal de sortida temporal a lautopista de laeroport (Ma-19). Des daquest ramal es podrà accedir al camí Fondo i al centre comercial Fan Mallorca. Les obres duraran fins al 24 de juny. 

 

Durant un quilòmetre, entre els punts quilomètrics 6 i 7, es durà a terme una reducció dels carrils de 3,5 a 3 metres. Aquesta actuació permet destinar 1,5 metres al lateral de la via suficients per treballar-hi. Daquesta manera, no shaurà de tallar cap carril al trànsit. 

 

Aquestes obres les duu a terme l’empresa Carrefour Property i les financen en la totalitat. Cal remarcar que, aquest ramal és temporal i seliminarà quan acabin les obres del tram I de la via connectora. Lactuació també afavorirà la circulació durant les obres del tram I. 

 

Des del Departament de Territori i Infraestructures, demanam disculpes a toteles persones usuàries que es poden veure afectades per aquesta obra que duu a terme Carrefour Property.