Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Obres d’asfalt a la carretera Randa-Cura

Obres d’asfalt a la carretera Randa-Cura

(06/11/2015)

El Departament de Territori i Infraestructures ha començat les obres de rehabilitació del ferm a la carretera Ma-5018, Randa-Cura. El termini d’execució és de 4 mesos. El tram estarà tancat al trànsit fins al 27 de novembre de les 8 a les 17 hores.

El Departament de Territori i Infraestructures ha començat les obres d’asfalt a la carretera Ma-5018, Randa-Cura, del terme municipal d’Algaida. Està previst que els treballs durin un mes, aproximadament, tot i que el termini és de 4 mesos. El pressupost de l’obra és de 182.413,55 euros (IVA inclòs) i s’ha adjudicat a l’empresa Aglomerados Mallorca SA (AGLOMSA).

La primera tasca és el sanejament de les zones deteriorades del ferm i, posteriorment, s’aplicaran les noves capes d’asfalt. Aquesta actuació és duu a terme per tal de millorar la via i, en especial, pels ciclistes, perquè és una ruta molt popular entre els cicloturistes.

El tram de la Ma-5018, del quilòmetre 0 al 4,86, estarà tallat fins al proper 27 de novembre. L’horari de tancament és de les 8 del matí a les 17 hores. Els talls o canvis en el trànsit, que es puguin dur a terme, es poden consultar al mapa d’incidències del portal web del Consell de Mallorca (http://www.conselldemallorca.net/sit/incidencies/). La informació d’aquest mapa sempre està actualitzada.

Des de la Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat demanam disculpes a totes les persones que es puguin veure perjudicades per aquestes obres de millora.