Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Palomino presenta l’Smart Mallorca a la trobada de ciutats intel•ligents a Murcia

Palomino presenta l’Smart Mallorca a la trobada de ciutats intel•ligents a Murcia

(06/07/2017)

La Trobada de Ciutats Intel•ligents ha estat organitzada per l’Ajuntament de Murcia i el diari La Verdad i ha comptat amb una ponència de la consellera de Modernització i Funció Pública sobre Smart Mallorca.

La consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino, i la secretària tècnica del departament, Elena Carrillo, han participat a la Trobada de Ciutats Intel·ligents que s’ha duit a terme avui a Murcia. Aquest esdeveniment ha estat organitzat per l’Ajuntament de Murcia i pel dia La Verdad i ha promogut un espai interinstitucional en matèria d’intel·ligència artificial.

Durant la trobada, la consellera Carmen Palomino ha presentat el projecte Smart Mallorca que suposen quasi 9 milions d’euros per a modernitzar l’illa. També hi ha estat present el director de Red.es, Francisco García, que és l’entitat que licitarà els 8,9 milions d’euros del projecte que millorarà la qualitat de vida dels mallorquins i les mallorquines.

La setmana passada, hi va haver una reunió entre el Consell de Mallorca i Red.es per anar agilitzant els processos. En concret, l’entitat del Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital es va comprometre a publicar el plec de condicions a finals d’octubre i la previsió és que es pugui adjudicar a principis del 2018. El termini per a desenvolupar tot el projecte serà d’entre 18 i 24 mesos.