Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Presentat el 'Catàleg d'activitats i recursos per a la promoció de l'envelliment actiu i saludable'

Presentat el 'Catàleg d'activitats i recursos per a la promoció de l'envelliment actiu i saludable'

(17/03/2017)

El vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, ha presentat aquesta nova eina elaborada des de l'Observatori de Persones Majors de Mallorca per donar difusió de les diferents iniciatives que es duen a terme a Mallorca en aquest àmbit.

El vicepresident de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Javier de Juan, acompanyat del director de Banca d'Institucions de la Fundació Obra Social “la Caixa”, Silvio P. Sarralde, han presentat avui el 'Catàleg d'activitats i recursos per a la promoció de l'envelliment actiu i saludable', elaborat per l'Observatori de Persones Majors de Mallorca i que es pot consultar a la pàgina web www.imasmallorca.com.

 

Durant la inauguració de la jornada, el vicepresident de l'IMAS ha destacat que "els objectius d'aquest catàleg són donar difusió dels diferents programes que es realitzen arreu de Mallorca per a la gent gran, així com promoure la coordinació entre les administracions a l'hora de donar resposta a les necessitats que han deixat paleses des dels grups de debat del projecte de l'Observatori, 'Donar veu'".

 

Cal recordar que l'Observatori de Persones Majors de Mallorca està adscrit a l'IMAS i es va crear des del Consell per tal de comptar amb un organisme que analitzi la realitat i les necessitats psicosocials i econòmiques de les persones majors de Mallorca i poder donar així des de les institucions la millor resposta al respecte.

 

A més de la presentació del catàleg, durant la jornada s'han organitzat quatre taules rodones en les que s'exposaran diferents experiències dels àmbits municipal, amb la participació del Centre Flassaders, casals municipals i el Grec; sanitari, amb professionals de la Conselleria de Salut, Sant Joan de Déu i Creu Roja; així com les diverses iniciatives que s'impulsen des de la UIB i l'Obra Social “la Caixa” per una banda i l'IMAS per d'altra.

 

Durant la inauguració també s'ha anunciat que els propers mesos està prevista la realització de d'altres jornades de presentació del catàleg a la part forana. Igualment, totes aquelles persones que vulguin consultar aquest 'Catàleg d'activitats i recursos per a la promoció'.