Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Presentat el llibre 'La mirada consciente en los centros de protección'

Presentat el llibre 'La mirada consciente en los centros de protección'

(06/10/2017)

Pepa Horno, Antonio Echeverría i Antonio Juanas són els autors d'un llibre inspirat en la feina que s'ha dut a terme als centres de menors de l'IMAS.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, ha participat avui a la UIB a la presentació del llibre 'La mirada consciente en los centros de protección', un text de Pepa Horno, Antonio Echeverría i Antonio Juanes i que pretén mostrar el procés de transformació que es duu a terme als centres de menors.

 

A l'acte de presentació també hi han estat presents el degà de la Facultat d'Educació de la UIB, Josep Lluís Oliver, i els coautors del llibre Pepa Horno, consultora en infància, afectivitat i protecció a Espirales CI, i Antonio Echeverría educador referent del CPAD Puig dels Bous.

 

El llibre s'ha escrit a partir de l'anàlisi de la tasca realitzada a vuit centres de protecció de menors en els quals s'ha treballat per tald'aconseguir una mirada conscient dels equips educatius, és a dir, una mirada afectiva i no des de la distància professional.