Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Presentat el Mallorca Open 2018

Presentat el Mallorca Open 2018

(12/12/2017)

La presentació de la propera edició de l’Open Mallorca s’ha duit a terme a les dependències del Consell de Mallorca. Aquest torneig de tenis, a nivell internacional, es celebrarà al juny de 2018.

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha participat a la presentació de la propera edició del torneig Mallorca Open que es durà a terme al proper mes de juny, al municipi de Calvià.

A la presentació, també hi han assistit la consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears, Fanny Tur; el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Calvià, Antoni García-Moles; el director del torneig, Toni Nadal; la capitana de la Copa Federació, Anabel Medina. Per part del Consell, també hi han assistit la directora insular de Turisme, Paula Ginard; el secretari tècnic de Territori i Infraestructures, Marc López, i la directora de la Fundació Mallorca Turisme, Maria Renart.

El conseller Bonet ha afirmat que “és una oportunitat per a la nostra illa que es dugui a terme un torneig a nivell internacional com aquest”. A més, Bonet ha explicat que aquest tipus d’esdeveniments “ens permeten apostar per un turisme més sostenible com és el turisme esportiu i de natura”.