Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Press trip de ciclisme en el context de la Mallorca 312 

Press trip de ciclisme en el context de la Mallorca 312 

(29/04/2019)

El Consell de Mallorca ha organitzat un viatge de premsa amb reputats periodistes europeus especialitzats en ciclisme

Aquests 8 professionals han viatjat a l’illa en el context de la celebració de la Mallorca 312, per tal de conèixer la prova de primera mà. Han participat en les principals activitats vinculades, des del seguiment als punts neuràlgics de tota la cursa o la roda de premsa de presentació. Així mateix, han pogut compartir activitats amb alguns dels ciclistes que van pendre part en la carrera, com ara, Alberto Contador, Miguel Indurain, Óscar Freire, Óscar Pereiro, Sean Kelly, Pedro Horrillo o Joseba Beloki.

Mallorca, destinació de ciclisme

Aquests periodistes van seguir també un complet programa per conèixer les principals característiques de Mallorca com a destinació per a la pràctica del ciclisme, tant per grups professionals com amateurs.

Han conegut també la ciutat de Palma i han pogut fer aturada en alguns dels establiments d’oferta complementària més freqüentats pels ciclistes que visiten l’illa per a la pràctica d’aquest esport.

Els mitjans als quals hi pertanyen els participants en aquest press trip són Wielrenblad Magazine (Holanda), Cykelmagasinet (Dinamarca), Bicycling Sweden (Suècia), Rennrad Magazin (Alemanya), Sykkelmagasinet (Noruega), 53x11 (Àustria), Cycling Media (República Txeca).