Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Primera trobada entre el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma per definir línies de col·laboració

Primera trobada entre el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma per definir línies de col·laboració

(26/10/2015)

El president Miquel Ensenyat i els dos vicepresidents del Consell, Francesc Miralles i Jesús Jurado han assistit aquest dilluns a una trobada amb el batle de Palma, José Hila i els dos tinents de batle, Aurora Jhardi i Antoni Noguera. S’ha decidit posar en marxa una comissió de feina que abordi els diferents àmbits de possible col·laboració institucional, per exemple, a l’hora de determinar els usos de certs edificis o en tasques de rehabilitació de patrimoni.

Els tres màxims representants del Consell de Mallorca i de l’Ajuntament de Palma, encapçalats pel president Miquel Ensenyat i el batle de Cort, José Hila han mantengut aquest dilluns capvespre una primera trobada institucional. Hi han assistit el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles i el vicepresident segon i conseller de Presidència i Participació Ciutadana, Jesús Jurado, per part del Consell de Mallorca. Per part de l’Ajuntament de Palma, també hi han estat presents Aurora Jhardi, primera tinenta de batle de Funció Pública i Govern interior, així com Antoni Noguera, segon tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, acompanyats d’Eva Frade, regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial.

La reunió ha servit per constatar la bona sintonia existent entre les dues institucions, que s’han mostrat disposades a col·laborar i coordinar esforços en diferents àmbits. En paraules del president del Consell, Miquel Ensenyat, “aquest primer contacte formal entre institucions ha servit per establir un punt de partida per fer feina conjunta, que s’articularà a través d’una comissió de feina que és la que abordarà qüestions com l’ús que han de tenir els diferents edificis que el Consell té dins Palma, si s’han de repensar o reconvertir. Hem parlat per exemple del poliesportiu Sant Ferran, però també de les inversions estatutàries pendents com Can Weyler”.

Un plantejament amb el qual ha coincidit el batle de Palma, José Hila, qui ha afegit també “els interessos que té la ciutat per rehabilitar patrimoni. A veure si hi pot haver una línia de feina conjunta per rehabilitar les Torres del Temple o altres edificis que tenim en una situació molt millorable i que són patrimoni de la ciutat. Hi ha la voluntat de treballar junts. Ara establirem reunions de feina per posar damunt la taula tema per tema, edifici per edifici”.