Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Projecció d’El reino a la Misericòrdia, amb la presència d’Antonio de la Torrre

Projecció d’El reino a la Misericòrdia, amb la presència d’Antonio de la Torrre

(03/06/2019)

El guanyador del Goya al millor actor presenta la pel·lícula per la qual va aconseguir el guardó. La Mallorca Film Commission col·labora amb el Cicle de Cinema Viatger, iniciativa de la Fundació Acadèmia de cine i B the travel brand.

Palma ha estat la ciutat escollida per inaugurar el Cicle de Cinema Viatger, el pròxim 5 de juny amb la projecció, al pati de la Misericòrdia, d’El reino, pel·lícula que va rebre tretze nominacions als premis Goya. A la vetlada hi assistirà l’actor del film i guanyador del guardó al millor actor protagonista, Antonio de la Torre.

L'intèrpret presentarà la projecció a la població cinèfila mallorquina, que podrà descobrir les curiositats i anècdotes del rodatge d’El Reino

La projecció es farà al pati de la Misericòrdia a les 22 h i s’hi podrà accedir gratuïtament, fins que es completi la capacitat del recinte. 

Dirigida per Rodrigo Sorogoyen, El reino va ser la pel·lícula més nominada i premiada en l’edició passada dels Goya, amb set guardons, entre els quals hi ha el Goya a millor direcció, millor actor protagonista i millor guió original. Aquest thriller polític segueix a Manuel (Antonio de la Torre), un vicesecretari autonòmic influent, que es veu atrapat en una espiral de supervivència arran d’unes filtracions que l'impliquen en una trama de corrupció.

Antonio de la Torre (1968), actor i periodista espanyol guanyador de dos Goya pels papers a AzulOscuroCasiNegro i El reino, és l’intèrpret més nominat de la història dels premis amb tretze nominacions. En la filmografia extensa de l’actor malagueny destaquen títols com Grupo 7, Invasor, Caníbal, La isla mínima, Tarde para a la ira, El autor o La noche de 12 años, entre molts altres.

El Cicle de Cinema Viatger és una oportunitat de gaudir del millor cinema nacional de 2018 en pantalla gran i de forma gratuïta. El cicle passarà durant la primera edició per les ciutats de Palma, Sevilla, València, Sant Sebastià, Bilbao, Gijón, Valladolid, Màlaga, Saragossa i Barcelona, i contribuirà, una vegada més, a dur el setè art espanyol a diversos racons del nostre país. Les projeccions es faran a l’aire lliure, a teatres o a altres llocs emblemàtics de les ciutats i comptaran amb la visita d’actors, com Antonio de la Torre, Eva Llorach, Carolina Yuste, Javier Gutiérrez i Luisa Gavasa.

El B the travel brand Xperience Palma (camí dels Reis, 105, 07013, Palma) acollirà la trobada amb Antonio de la Torre. Per assistir-hi, heu d’enviar un correu electrònic i indicar-hi el nom de la ciutat (Palma) a l’adreça cineviajero@bthetravelbrand.com.

Podeu confirmar-hi l’assistència i sol·licitar entrevistes amb Antonio de la Torre, escrivint un missatge a comunicacion1@academiadecine.com.