Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Proves d’ingrés per a nous cantaires dels cors del Teatre Principal

Proves d’ingrés per a nous cantaires dels cors del Teatre Principal

(09/09/2016)

Els cors del Teatre Principal de Palma reinicien la seva activitat i ho fan convocant les proves d’accés a les diferents formacions corals per les incorporacions de nous cantaires, que tindran lloc els dos darrers caps de setmana del mes de setembre.

Els aspirants a entrar al Cor del Teatre Principal, el cor titular, tenen dues sessions de prova: els divendres 23 i 30 de setembre, de les 19 a les 20 hores. En aquest cas, els interessats han de preparar tres peces, les partitures de les quals es poden consultar a l’apartat d’actualitat del web www.teatreprincipal.com. Es tracta de Lacrimosa, del Requiem, de Mozart; Gli arredi festivi, del Nabucco, de Verdi; i de Let down the bars, O Death, de Samuel Barber.

 

Les proves per accedir als cors filials (Petitons, Infantil i Juvenil) se celebraran els dissabtes 24 de setembre i 1 d’octubre, de les 10 a les 13 hores. Se realitzaran al mateix teatre principal i l’accés serà per la porta de la Costa del Teatre. Tots els aspirants han de dur una foto carnet i els major d’edat, una fotocòpia del DNI.

 

Les activitats i les classes del Cor del Teatre Principal començarà el 19 de setembre, mentre que la dels cors filials ho faran el 7 d’octubre.