Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Reunió del Consell i Govern amb ajuntaments per informar i fer seguiment de la pandèmia

Reunió del Consell i Govern amb ajuntaments per informar i fer seguiment de la pandèmia

(22/04/2021)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada per la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, ha tornat a convocar avui els batles i batlesses de l’illa a una nova reunió de seguiment de la Covid19 a Mallorca.

A la reunió, que com les anteriors ha estat telemàtica, Cladera i Garrido han informat els representants municipals de la situació epidemiològica a l’illa, que s’ha aconseguit mantenir estable, així com les noves mesures de flexibilització progressiva que el Consell de Govern aprovarà demà.

En la mateixa reunió, també s’ha valorat el procés de vacunació en marxa i s’han escoltat les peticions i propostes dels diferents municipis que han plantejat qüestions relacionades amb les mesures.

“Consell, Govern i ajuntaments seguim coordinats, tant en la gestió de la pandèmia i l’aplicació de les mesures per frenar la incidència del virus a Mallorca, com en la reactivació” ha expressat la presidenta Cladera. “Aquesta feina conjunta i responsable ha permès mantenir el control de la pandèmia i aplicar mesures de flexibilització de manera progressiva i prudent, però no hem de baixar la guàrdia, no ens podem permetre tornar enrere”, ha conclòs.

En nom del Govern, Garrido ha agraït als ajuntaments tota la seva comprensió i col·laboració a l’hora de complir i fer complir les mesures, que estan donant bons resultats i fins ara han permès seguir avançant en el procés de desescalada. “El més important és salvar vides i garantir una situació sanitària que ens permeti avançar cap a una temporada turística segura, que doni feina i activi la recuperació econòmica i social”, ha apuntat la consellera.