Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Reunió de la presidenta Cladera amb els principals agents turístics del Regne Unit i Alemanya 

Reunió de la presidenta Cladera amb els principals agents turístics del Regne Unit i Alemanya 

(21/07/2021)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, acompanyada del conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha mantingut reunions de feina amb diferents agents internacionals del mercat britànic i alemany. Així, han pogut parlar amb representants de TUI Alemanya i Regne Unit, British Airways, Jet2 i Der Touristik, amb qui han fet seguiment de la situació sanitària a Mallorca i als països emissors, així com l’avanç en el procés de vacunació de la població i l’actualització de mesures de control de la pandèmia.

Donada la temporada tan atípica que s’està desenvolupant, el Consell segueix amb l’estratègia d’escolta activa constant cap als principals mercats emissors. En aquest sentit, la presidenta ha expressat que «hem plantejat treballar conjuntament en fórmules que ens permetin allargar la temporada al màxim possible» i s’ha incidit també en l’estratègia de promoció de la Fundació Mallorca Turisme per consolidar la marca Mallorca com a destinació segura i de qualitat mitjançant el reforç dels missatges de seguretat cap als mercats principals.

D’aquesta manera, Cladera ha insistit en la importància de la col.laboració públicoprivada i de seguir desenvolupant les campanyes de comàrqueting posades en marxa pel Consell de Mallorca amb els principals turoperadors. La institució insular treballa també en coordinació amb altres administracions i en col·laboració amb el sector turístic.