Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Sóller, Binissalem i Capdepera signen un conveni amb el Consell per implantar un registre únic

Sóller, Binissalem i Capdepera signen un conveni amb el Consell per implantar un registre únic

(18/09/2015)

Amb aquests tres municipis ja són 13 els que han signat l’acord de col·laboració amb el Consell que els permet disposar d’una finestra única d’entrada de documents al seu ajuntament.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, han signat avui el conveni de col·laboració per implantar un registre únic d’entrada de documents als ajuntaments de Sóller, Binissalem i Capdepera. Per part dels municipis signants del conveni hi han assistit Jaume Servera, batle de Sóller, Jeroni Salom, batle de Binissalem, i Ivon Renaud, regidora de l’Ajuntament de Capdepera.

 

Amb aquests tres municipis que han signat el conveni amb el Consell de Mallorca ja són 13 els ajuntaments que disposen d’una finestra única d’entrada de documents al seu municipi. A més d’aquests 13 municipis que ja disposen d’aquesta eina, a dia d’avui son 16 els ajuntaments que han sol·licitat la implantació d’aquesta finestra única i que estan en tràmits per tal de poder-la posar en marxa el més aviat possible.

 

En aquest sentit, Ensenyat ha manifestat que “aquest conveni té com a principal objectiu el de millorar la col·laboració entre institucions, així com també l’atenció cap a la ciutadania”. El president del Consell ha declarat també que es tracta “d’una passa més cap a la necessària modernització del Consell de Mallorca”.