Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Santa Eugènia ja coneix la campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’

Santa Eugènia ja coneix la campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’

(28/01/2016)

El president del Consell, Miquel Ensenyat, i el conseller de Desenvolupament Local, han presentat avui a l’equip de govern taujà i a les a entitats i associacions locals la campanya iniciada fa uns mesos per la institució insular.

Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca, acompanyat de Joan Font, conseller de Desenvolupament Local, ha visitat avui el municipi de Santa Eugènia amb l’objectiu de conèixer de primera mà les seves necessitats. Les visita s’ha realitzat en el marc de la campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’, iniciada fa uns mesos per part de la institució insular.

 

El batle taujà, Xisco Martorell, ha exposat als gestors del Consell de Mallorca les necessitats que el seu municipi té a dia d’avui, entre les quals destaquen la necessitat de millorar els accessos al municipi, així com també els accessos per a vianants a la residència de l’Associació Siloé. Seguidament, Ensenyat i Font també s’han reunit amb la resta de membres de la corporació local.

 

La visita a Santa Eugènia ha finalitzat amb una trobada amb una quinzena d’entitats i associacions locals on, a més conèixer la campanya ‘Repensem Mallorca’, aquestes han manifestat les mancances que tenen actualment, entre les quals han destacat les ajudes per a entitats culturals, temes referents a races autòctones i sobre manteniment forestal.

 

També han assistit a la visita el director insular de Participació Ciutadana i Joventut, Jaume Alzamora, la directora insular d’Emergències, Paola van Gent, la secretària tècnica del Departament de Desenvolupament Local, Antònia Malagrava, i la cap de gabinet del president, Catalina Socies.