Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Santa Maria és l'escenari d'una nova etapa de la campanya 'Repensem Mallorca'

Santa Maria és l'escenari d'una nova etapa de la campanya 'Repensem Mallorca'

(02/02/2016)

Més d'una vintena d'entitats de Santa Maria del Camí feren propostes al president Miquel Ensenyat i a altres càrrecs del Consell de Mallorca.

Ahir horabaixa, la campanya ‘Repensem Mallorca’ arribà a Santa Maria del Camí amb la visita del president del Consell Miquel Ensenyat, el vicepresident de Participació Ciutadana i Presidència Jesús Jurado, el conseller de Desenvolupament Local Joan Font, la consellera de Medi Ambient Sandra Espeja i el director insular de Participació Ciutadana Jaume Alzamora.

 

El batle del municipi Nicolau Canyelles rebé els càrrecs de la institució insular,  amb els qui es reuní juntament amb l’equip de govern. Posteriorment, la trobada va ser amb tot el consistori santamarier. Durant la reunió es tractaren qüestions com la millora de les carreteres en alguns punts del municipi.

 

Per acabar, va tenir lloc la trobada amb 23 entitats i associacions locals i els temes principals que varen posar sobre la taula foren referents a la dinamització de totes les edats, així com també aspectes de promoció cultural. El president Ensenyat va destacar la feina de la gent voluntària de les associacions, ja que aquestes “són la força viva del poble”.

 

D’aquesta manera se segueix en la segona tongada de visites de la campanya 'Repensem Mallorca' per fer partícips els ajuntaments i, directament, els ciutadans de quin ha de ser el futur de l’illa després que la setmana passada es visités Búger, Binissalem, Mancor, Santa Eugènia, Sineu, Sencelles i Inca.