Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Segona jornada de reunions del Consell de Mallorca amb operadors turístics a Alemanya

Segona jornada de reunions del Consell de Mallorca amb operadors turístics a Alemanya

(15/06/2021)

Els interlocutors turístics alemanys manifesten que les reserves augmenten de forma gradual 

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha continuat avui amb la ronda de reunions i entrevistes a Alemanya a on s’ha desplaçat acompanyada d’una representació del sector turístic de l’illa: la presidenta de la FEHM, María Frontera; la gerent de la Mallorca Convention Bureau, Marga Méndez; el director general de Planificació i Farmàcia del GOIB, Nacho García; així com el conseller i la directora de Turisme del Consell, Andreu Serra i Lucía Escribano.

En aquesta segona jornada de visita, la delegació de Mallorca s’ha reunit amb els equips directius d’Alltours i Schauinsland, mentre que ahir horabaixa es va trobar amb els representants de Der Touristik. L’objectiu principal ha estat contribuir al reforçament de la marca Mallorca com a una destinació segura, en la qual tots els elements de la cadena de valor turística treballen de manera coordinada per oferir el més elevat grau de confiança als visitants.

Així ho explica Cladera: “Continuam amb la ronda de reunions amb el sector turístic d’Alemanya per explicar quina és la situació sanitària a Mallorca i l’obertura que estam duent a terme. En definitiva, es tracta d’informar que Mallorca està preparada per rebre turistes”. Per la seva part, els interlocutors alemanys “ens transmeten que hi ha un augment gradual i progressiu de les reserves, i sembla que podríem arribar a nivells de 2019”.

A més, la presidenta ha destacat que “a Alemanya hi haurà vacances escolars a l’octubre. Això vol dir que el turisme familiar tendrà especial interès per Mallorca llavors. Això va en línia a la nostra demanda d’allargar temporada”.

Cal destacar que en tots els casos les perspectives per a l’illa són positives. En totes les reunions s’ha manifestat l’interès que desperta Mallorca com a destinació turística, tant per la confiança que inspira per les mesures de control i els baixos índexs d’incidència de la COVID-19, com per la gran varietat de productes que ofereix. Així mateix, ha quedat palesa la capacitat d’innovació i adaptació del sector turístic mallorquí que ha demostrat la seva resiliència i ha desenvolupat projectes i sistemes propis per assegurar la seguretat i la qualitat per al visitant, des de la seva arribada fins al final de la seva estada a l’illa.