Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Ses Salines remodela l'espai infantil de la plaça Pou d'en Verdera amb les inversions del Consell

Ses Salines remodela l'espai infantil de la plaça Pou d'en Verdera amb les inversions del Consell

(28/02/2019)

L'Ajuntament de Ses Salines ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 280.352,72 euros que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit. Aquests diners procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa. Per aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat les obres acompanyats pel batle del municipi, Bernat Roig.

Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d'inversions de competència municipal es troben la reforma i rehabilitació de la zona infantil de la plaça Pou d'en Verdera amb una inversió de 177.867 euros. També s'ha adquirit un vehicle per a la brigada municipal per valor de 20.233 euros.

Pel que fa al Pla Especial d'Estalvi i Eficiència Energètica i Vehicles Elèctrics s'han instal•lat fanals a l'avinguda primavera de la Colònia Sant Jordi amb una subvenció de 21.523 euros.

Finalment el batle, Bernat Roig, ha aprofitat la visita per anunciar els propers projectes que es duran a terme en el nou Pla Especial per al 2019 que seran la millora de les condicions d'accessibilitat universal dels equipaments i edificis públics i un projecte de dipòsit per emmagatzematge d'aigua potable a la parcel•la 56 del polígon 3 de Ses Salines.