Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Sostenibilitat i Medi Ambient coincideix amb l'Aliança per l'Emergència Climàtica en fer de la sostenibilitat la prioritat de la nova etapa

Sostenibilitat i Medi Ambient coincideix amb l'Aliança per l'Emergència Climàtica en fer de la sostenibilitat la prioritat de la nova etapa

(04/05/2020)

Aurora Ribot: "Hem d'aprofitar aquesta situació per fer canvis profunds al model productiu"

La vicepresidenta segona del Consell, Aurora Ribot, ha assegurat avui, en el transcurs de la reunió amb diversos portaveus de l'Aliança per l'Emergència Climàtica, la seva convicció de continuar en "la defensa de la sostenibilitat mediambiental en la nova etapa que s'obri a partir d'ara". La responsable insular ha coincidit amb els representants d'aquesta plataforma que agrupa diferents grups ecologistes en la necessitat de diversificar el model econòmic i productiu i en aprofitar aquesta situació per emprendre "canvis profunds que ens facin més sostenibles com a societat".

Els membres de l'Aliança han fet arribar a la vicepresidenta segona i al seu equip del departament de Sostenibilitat i Medi Ambient les seves propostes: la lluita contra el canvi climàtic, la conscienciació social per aconseguir una sostenibilitat plena i la defensa del camp com sector social decisiu han estat, entre d'altres, algunes de les seves reivindicacions.

La reunió ha posat damunt la taula les inquietuds i preocupacions derivades de les circumstàncies actuals. "El Consell està enfocat, des del principi d'aquesta legislatura, en dur endavant polítiques més sostenibles i ara hem d'intensificar aquesta feina", ha assegurat la vicepresidenta segona de la institució insular. Ribot ha insistit en la necessitat de potenciar l'economia circular i seguir amb el desenvolupament d'eines com el Pla Director Sectorial de Residus No Perillosos de Mallorca.

El departament insular i la plataforma ecologista han acordat continuar treballant conjuntament en futures reunions amb el mateix objectiu: la sostenibilitat.