Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Surt a licitació la implantació de la Targeta Gent Gran

Surt a licitació la implantació de la Targeta Gent Gran

(12/02/2019)

El Departament de Participació Ciutadana i Presidència, dirigit pel conseller Jesús Jurado ha publicat a la Plataforma del sector públic estatal, l'anunci de licitació per a la implantació de la Targeta Gent Gran.

Les empreses interessades tindran fins dia 25 de febrer per registrar les seves propostes per tal d'aconseguir fer realitat una targeta que oferirà ofertes i descomptes a totes les persones majors de seixanta-cinc anys o majors de seixanta que compleixin els requisits de cobrar una pensió per viudetat, jubilació o incapacitat permanent.

S'espera que la Targeta Gent Gran tengui un component dinamitzador de descomptes en ofertes socioculturals i d'oci cap a la gent gran i també de l'economia local i de proximitat.

Precisament en aquests moments, la direcció insular de Promoció Sociocultural està treballant per acordar quins descomptes oferiran les entitats públiques a la targeta gran a través d'un conveni de col·laboració marc al qual a poc a poc s'estan adherint.

Al contracte se sol·licita servei de disseny, publicitat, màrqueting i comercialització de la Targeta Gent Gran; l'elaboració de les eines informàtiques i assistència tècnica per a la posada en marxa i el subministrament de tres impressores i subministrament i preimpressió de 80.000 targetes.

L'adreça electrònica per accedir a l'anunci i visualitzar els plecs i la resta d'informació de cada lot és:
https://contrataciondelestado.es/wps/portal/!ut/p/b0/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjU1JTC3Iy87KtUlJLEnNyUuNzMpMzSxKTgQr0w_Wj9KMyU1zLcvQjQyszI8K8DbP88iLygvNDIoyrVA3Myx1tbfULcnMdAbc1kgg!/