Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Talls a l’autopista d’Andratx a partir de la nit de diumenge

Talls a l’autopista d’Andratx a partir de la nit de diumenge

(19/10/2018)

Durant la primera fase d’aquesta obra, només un dels carrils de la via, exclusivament en sentit Andratx, restarà tallat al trànsit.

L’autopista d’Andratx (Ma-1) patirà restriccions del trànsit a partir d’aquest diumenge, 21 d’octubre, a causa de les obres de reforç del ferm de la calçada. En concret, aquesta primera fase, entre el quilòmetre 6,400 i el quilòmetre 7,900 en direcció Andratx, a l’alçada de la Costa d’en Blanes, s’estendrà de diumenge 21 a dijous 25, entre les 21 h i les 7 h.

Les obres, que tenen un cost total d’1.835.565,25€ i un termini d’execució previst de 6 mesos, serviran per millorar el ferm de la calçada en aquest tram de la via. A més, les restes d’asfalt resultants de les obres es reciclaran en parets de gabions, amb la funció d’aïllar acústicament les vies ràpides de la xarxa.  

Des del Departament de Territori i Infraestructures es vol demanar disculpes per les possibles molèsties que les obres poden causar als conductors.

Per seguir l’estat de la xarxa viària podeu consultar el Twitter de @carreteres i el visor d’incidències de carreteres del Consell de Mallorca https://bit.ly/2OkrHpu.