Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Talls, de vespre, a l’autopista d’Inca (Ma-13) del proper dilluns a divendres

Talls, de vespre, a l’autopista d’Inca (Ma-13) del proper dilluns a divendres

(10/02/2017)

Durant els vespres de dilluns 13 a divendres 17, s’han de dur a terme alguns talls a l’autopista d’Inca (Ma-13) per les obres del tercer carril que estan en marxa.

El Departament de Territori i Infraestructures informa que l’autopista d’Inca (Ma-13) sofrirà talls, en horari nocturn, a partir de dilluns 13 fins a divendres 17 (inclòs). L’horari de tancament serà de les 22 a les 7 hores i serà a partir de la sortida del centre comercial Alcampo fins al Festival Park. El desviament es farà per la carretera antiga d'Inca (Ma-13A).

Els treballs que s’hi duran a terme seran d’aglomerat per les obres del tercer carril que s’estan duent a terme fins després de la sortida del Polígon de Marratxí. La previsió és que les tres primeres nits es talli en sentit Palma i les dues següents, en sentit Inca.

Els treballs varen ser adjudicats a l'empresa Melchor Mascaró SAU, després que tres empreses no poguessin justificar les ofertes a la baixa desproporcionades que havien presentat i varen haver de ser excloses. El pressupost de l'obra és de 2.680.906,25 euros i el termini d'execució és de 6 mesos, tot i que la previsió apunta a que acabaran als 3 mesos.

Des del Departament de Territori i Infraestructures, demanam disculpes a totes les persones que es vegin afectades per aquests talls. També recordam que l'estat de les carreteres de Mallorca es pot consultar al visor d'incidències a www.carreteresmallorca.cat.