Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Obres de reforçament del ferm a l’autopista (Ma-13) entre Inca i Santa Maria

Obres de reforçament del ferm a l’autopista (Ma-13) entre Inca i Santa Maria

(26/10/2018)

El Departament de Territori i Infraestructures inicia a partir de diumenge, 28 d’octubre, les obres de reforçament del ferm de l’Ma-13, autopista de Palma-sa Pobla, concretament, entre Inca (km 15) i Santa Maria del Camí (km 24). Es tracta d’una obra amb un termini d’execució de tres mesos i un pressupost total de 2.390.533,64 euros.

L’obra es durà a terme en diferents fases. En una primera actuació, que començarà aquest diumenge i que es calcula que es perllongarà fins el 28 de novembre, el tram en què es treballarà serà el dels dos carrils en sentit Palma, d’Inca a Santa Maria del Camí. Això suposarà que es tancarà de nit al trànsit, de diumenge a dijous, durant quatre setmanes, entre les 22 h i les 6 h. Un cop hagi finalitzat aquesta primera fase, s’iniciarà la segona, que consistirà a asfaltar dos carrils de l’Ma-13, però en sentit sa Pobla.

El termini d’execució és de tres mesos, però cal recordar que si plou o es produeixen altres contratemps meteorològics, les obres s’hi poden veure afectades. També cal precisar que les nits de vigílies de festius que caiguin entre setmana no es tancarà el tram.

Desviament
Els vehicles que venguin d’Alcúdia hauran de sortir per l’accés 25 de l’Ma-13, per agafar l’antiga carretera d’Inca (Ma-13A) i poder continuar en direcció Palma. Un cop a l’Ma-13A, els vehicles podran optar per reincorporar-se a l’autopista per l’entrada 12, de Santa Maria del Camí, o bé per la número 8, del centre comercial de Marratxí.

Des del Departament de Territori i Infraestructures volem demanar disculpes pels possibles contratemps que puguin suposar aquestes obres per a la ciutadania.

Podeu mantenir-vos informats sobre l’estat de la xarxa viària de Mallorca a través del visor d’incidències del Consell de Mallorca o el compte de Twitter de carreteres (@carreteres).