Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Torna l'Art Palma Summer, la cita que inaugura l'estiu de les galeries de Mallorca

Torna l'Art Palma Summer, la cita que inaugura l'estiu de les galeries de Mallorca

(06/06/2023)

El dijous 8 de juny, de 18.00 a 21.00 hores, es podran visitar gratuïtament més de 20 exposicions entre diverses galeries de Palma, Andratx i Pollença

L'associació Art Palma Contemporani, amb la col·laboració del Consell de Mallorca, obri la temporada d'estiu de les galeries de l'illa amb la vuitena edició de l'Art Palma Summer. La cita, que tendrà lloc el dijous 8 de juny de 18.00 a 21.00 hores, ofereix visites gratuïtes a més de 20 exposicions. 

El programa d'activitats abraça la ciutat de Palma, Andratx i també Pollença. Per tal de difondre i ampliar el coneixement dels ciutadans sobre l'art contemporani, Art Palma Contemporani també ha organitzat visites guiades gratuïtes de la mà d'experts del sector a partir de la setmana que ve i fins a mitjans juliol. 

Aquesta edició posa l'accent en la multiplicitat i la qualitat de les propostes expositives que inclouen artistes d'àmplia trajectòria, amb recorreguts internacionals, però també artistes emergents i del context local. Les propostes de les galeries associades, en diversos casos, inclouen múltiples projectes, tant en forma d'exposicions individuals com d'exposicions col·lectives comissariades, en els seus espais.

Enguany, s'incorpora per primera vegada la II Art Week, organitzada per l'Escola Universitària ADEMA. La II Art Week ADEMA, Setmana Internacional de la Docència i la Recerca en Belles Arts, compta amb un complet programa dedicat a diferents tendències en el món de les Belles arts en el panorama internacional. Aquesta edició, ja en marxa, es prolonga fins al dissabte 10 de juny, que culminarà amb el Festival Internacional de Performance.

Art Palma Contemporani és l'associació de galeries d'art contemporani de Palma. Des de la seva fundació en 2004, l'associació treballa amb l'objectiu de potenciar la vida cultural de Mallorca i acostar a la ciutadania propostes artístiques. Actualment està formada per les galeries: ABA Art Lab, Baró, CCA Andratx, Fran Reus, Kewenig Palma, L21 Gallery, Galeria Maior, Galeria Pelaires, Pep Llabrés Art Contemporani i Galeria Xavier Fiol.