Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Tot a punt per la quarta edició del Màster en Gestió de Polítiques Públiques

Tot a punt per la quarta edició del Màster en Gestió de Polítiques Públiques

(16/09/2021)

Es tracta d’una titulació de la UIB, cofinançada pel Consell de Mallorca, dirigida a empleats públics de tots el nivells.

Aquest octubre comença la quarta edició del Màster en Gestió de Polítiques Públiques de la Universitat de les Illes Balears, cofinançat pel Consell de Mallorca, que està dirigit a empleats públic de tots els nivells que tinguin una titulació universitària o equivalent.

L’objectiu d’aquest màster és introduir i consolidar l’especialització en la gestió de les polítiques públiques amb la finalitat de continuar millorant la prestació dels serveis públics que duen a terme totes les administracions i organismes públics de les Illes Balears.

Els motius per emprendre aquest màster universitari són la incorporació a la funció pública de noves persones amb talent que disposin d'una formació sòlida, innovadora i crítica de la gestió pública, així com la consolidació i millora de la formació i les capacitats de les persones que actualment presten serveis a l'Administració, especialment en llocs de responsabilitat directiva.

Aquest postgrau està emparat per un conveni entre la UIB, la FUEIB, el Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca. Gràcies al finançament del Govern i del Consell, es podrà oferir un preu de matrícula que incentivi el col•lectiu destinatari a cursar-lo. En concret, la institució insular fa una aportació anual de 35.000 euros per a que es pugui du a terme el màster. El fet que els gestors públics tinguin una bona formació revertirà en tota la població de les Illes Balears. 

El període de preinscripció encara és obert i finalitzarà el 23 de setembre. El curs s’impartirà des del 8 d'octubre fins al 2 de juny en la modalitat semipresencial amb videoconferència a Eivissa i Menorca.

El curs s’estructura en sis mòduls de 10ECTS cada un: Política i democràcia; Polítiques públiques en el nou escenari de la Unió Europea; Organització i actuació del sector públic. El nou paper de la ciutadania; Responsabilitat i sostenibilitat en la gestió pública, Innovació en la gestió i avaluació de polítiques públiques i Valors, direcció, lideratge i gestió de persones.