Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Trobada entre el batle d'Alcúdia i els consellers Bonet i Garrido.

Trobada entre el batle d'Alcúdia i els consellers Bonet i Garrido.

(04/08/2015)

Les dues reunions han servit per presentar-se al nou consitori i marcar les línees de col·laboració entre ambdues institucions. L'esdeveniment Iron Man ha centrat la trobada.

El conseller d'Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, han rebut al batle d'Alcúdia, Toni Mir, i el regidor de Turisme, Joan Gaspar Vallori. Les dues reunions que s'han mantingut han suposat un primer contacte entre el Consell i l'ajuntament d'Alcúdia.

A la trobada amb Bonet, el batle d'Alcúdia ha plantejat una sèrie de projectes per tal de fomentar el municipi com a destí turístic. Entre ells, es troba l'important esdeveniment esportiu Iron Man, que es durà a terme el proper 26 de setembre. El conseller d'Economia i Hisenda s'ha mostrat disposat a col·laborar amb el consistori "dins de les lògiques limitacions pressupostàries, degut a la situació de paràlisi en què es trobaven les polítiques de promoció econòmica i turisme del Consell". Bonet ha assegurat que la seva intenció és "revitalitzar aquestes polítiques per tal de donar suport als projectes de desenvolupament econòmic dels municipis i al diseny del model econòmic per Mallorca".

A la reunió amb la consellera de Territori i Infraestructures, també s'ha tractat l'Iron Man. Aquest departament s'encarrega de coordinar tots els municipis involucrats amb l'esdeveniment, des del servei d'activitats classificades. A més, han parlat sobre la problemàtica amb el traçat elèctric al Port d'Alcúdia. Garrido ha oferit la col·laboració del Consell per tal de treure l'alta tensió del traçat urbà, una reivindicació de l'escola pública Norai. 

Tant Bonet com Garrido han estès la mà als representants de l'Ajuntament d'Alcúdia per tal de seguir col·laborant conjuntament durant tota la legislatura. Cal recordar que el Consell de Mallorca té com a objectiu potenciar una gran xarxa entre tots els ajuntaments de l'illa.