Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Trobada entre la Direcció Insular d’Esports i l’Ajuntament de Muro per donar a conèixer el catàleg de serveis 2015-2016

Trobada entre la Direcció Insular d’Esports i l’Ajuntament de Muro per donar a conèixer el catàleg de serveis 2015-2016

(09/09/2015)

La directora insular d'Esports, Margalida Portells ha traslladat al batle de Muro, Martí Fornés i als responsables de l’àrea d’esports del municipi les diferents línies de col·laboració entre el Consell i els ajuntaments en matèria d’esport base.

La trobada d’avui s’emmarca dins la ronda de contactes que ha iniciat la Direcció Insular d’Esports amb els municipis de Mallorca perquè aquests coneguin de primera mà els diferents programes d’activitats i serveis que el Consell ofereix en matèria d’esport base. Els ajuntaments disposen de línies de col·laboració per facilitar la pràctica esportiva entre els infants i joves en edat escolar –programa “Jocs esportius escolars”-; per estendre la pràctica de l’exercici físic en l’àmbit familiar –programa “Esport per a tothom”- i per fomentar els valors de l’esport, tant personals com socials –programa “Jugam”-. També es poden beneficiar de l’oferta formativa que la Direcció Insular d'Esports adreça a tot el teixit esportiu de Mallorca per contruir a millorar la gestió esportiva i dels serveis de prevenció, investigació i formació que desenvolupa el servei de Medicina de l’esport.

A la reunió d’avui han assistit la directora insular d’Esports, Margalida Portell, acompanyada del cap del Servei d’Esport Base, Miquel Roca, i del tècnic esportiu de la comarca de Llevant i Nord, Biel Gili. Per part de l’Ajuntament de Muro han estat presents el batle Martí Fornés, el regidor d’esports, Antoni Serra i la tècnica esportiva, Carmina Vera.

Aquest dijous, 10 de setembre, la trobada informativa serà a l'Ajuntament de Manacor.