Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Turisme actiu i nàutic per allargar la temporada a Alcúdia

Turisme actiu i nàutic per allargar la temporada a Alcúdia

(23/08/2021)

Consell, ajuntament i sector hoteler han parlat de les actuacions necessàries per desestacionalitzar, que també es podran presentar per rebre finançament europeu

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i la batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa, s’han reunit amb el sector turístic del municipi, representats per la FEHM i l’Agrupació Empresarial Hotelera d’Alcúdia, i el gerent de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Xisco Mateu. Hi han assistit també el secretari tècnic de Turisme i Esports, Joan Gaspar, i diversos regidors de les àrees econòmiques del consistori.

Aquesta trobada forma part de la ronda de reunions que està realitzant el Consell amb els ajuntaments i en col·laboració del Govern per reestructurar les línies de feina que serviran per allargar la temporada turística actual i presentar projectes perquè siguin finançats pels fons europeus Next Generation. 

En el cas d’Alcúdia, es tracta d’un municipi que ja treballa a favor de projectes de turisme actiu (per exemple, en el sector nàutic), que poden contribuir a la diversificació i a la desestacionalització. Així, es plantegen actuacions que reorientin el sector turístic, cosa que contribuirà a la recuperació social i econòmica post-covid. 

Amb la voluntat de desenvolupar el nord de Mallorca en aquest sentit, el Consell continuarà la ronda de reunions amb la resta d’ajuntaments de la zona.