Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Una cinquantena de joves participaran en la diada de voleibol de JUGAM amb l'Elit abans del partit del Can Ventura davant el Teruel

Una cinquantena de joves participaran en la diada de voleibol de JUGAM amb l'Elit abans del partit del Can Ventura davant el Teruel

(25/11/2016)

El programa de foment i promoció de l'esport i dels valors dins l'àmbit esportiu JUGAM amb l'Elit continua fent passes. Aquest dissabte, 26 de novembre, JUGAM visita el Can Ventura de la Superlliga masculina, organitzant una diada de voleibol just abans de l'important partit davant el CV Teruel al poliesportiu Germans Escales a partir de les 18 hores.

Així, prop de 50 joves dels col·legis Sagrat Cor, Sant Josep Obrer, Costa i Llobera i Santa Magdalena Sofia participaran en una jornada de voleibol base al mateix recinte del Germans Escales que començarà a les 15 hores i que s’allargarà fins una hora abans que comenci el partit de Superlliga, a les 17 hores. Tot això amb l'objectiu de fomentar l'esport base i els valors. Els jugadors duran camisetas amb missatges que fomenten les bones pràctiques dins i fora de la pista de joc.

 

Durant la diada se celebraran partits de 15 minuts, sense marcador i on tots els equips tindran l'oportunitat de jugar a la pista central on més tard els jugadors del Can Ventura i del CV Teruel disputaran el partit.

 

Aquesta és la quarta acció del programa JUGAM amb l'Elit que el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell va posar en marxa a principis del mes de novembre amb la col·laboració dels 8 clubs de Mallorca que tenen equips en categories nacionals.